Tomater-Header

Jørgen Kongsøre - Seniorkonsulent

Mobil: 90 79 44 79 - Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Jørgen er nærmest en institusjon i norsk gastronomi. Han har vært i restaurantbransjen siden 1959 og er opprinnelig utdannet kokk og servitør. Han har tidligere bla. hatt sin egen restaurant, vært grossist innenfor fisk og vilt, og i mange år hatt nære gastronomiske forbindelser til Frankrike.I 2000 fant Jørgen en hvit flaske Balsamico i en butikk i Danmark – et produkt han på det tidspunktet ikke kjente. Da han kontaktet den danske distributøren (som het C & E Gastro-Import) for å kjøpe noen flasker, ble han overtalt til ikke bare å selge hvit Balsamico, men også resten av sortimentet i Norge, og sli ble den norske filialen av C & E Gastro-Import skapt. I dag er Jørgen tilknyttet firmaet som Seniorkonsulent.

Yndlingsprodukt: "Vår svartfotskinke fra firmaet 5J er jo helt fantastisk, men jeg kan også anbefale vår kremede Brie Royal med trøfler (F179) og vår Carré de Chèvre (F143)."