Wagyu-header

Wagyu: Kan det bli bedre?

Kan det bli bedre? Nå kan du servere charkuterier av Wagyukjøtt!
Wagyu er en japansk storferase, som er kjent for sin eksepsjonelle smak, konsistens og rik på umettet fett. Det mest kjente Wagyu-kjøttet kommer fra Kobe i Japan, der dyrene masseres og fores med øl, rødbeter og poteter.
Kjøttet er ekstremt mørt, velmarmorert og fettinnholdet er bare halvparten sammenlignet med vanlig storfe.

Kobe2

Vi har fått mulighet til å markedsføre Wagyu charkuterier fra den italienske leverandøren Lem Carni, som i samarbeid med forskere fra universitet i Bologna har utviklet en produksjon der de velger storfe som avles opp på samme måte, men produktet er 100% italiensk. Dyrene masseres tre ganger pr.uke for å fremme marmoreringen i kjøttet.

Vi har valgt ut fire typer av klassiske charkuterier. Her får du en ny, ekstra smaksopplevelse. Vi har den glede av å introdusere disse fire nyhetene for deg:

Wagyu Bresaola ca. 1,8 kg
Wagyu Carpaccio, marineret 1,3 kg
Wagyu salami, ca. 500 g
Wagyu, røget bacon ca. 1 kg.

Læs mere