Ung og frisk 12-måneders Parmesan, som har en mer melkeaktig smak enn de normalt litt mere modnede Parmesanoster. 12 måneder er den korteste modning, som kreves for å bl godkjent som Parmigiano Reggiano av det offisielle konsortium. Det er sjeldent, at man sender osten videre så tidligt i modningsstadiet, men nettopp denne kan bære det og er faktisk et spendende alternativ til den klassiske.
Produksjonsland | Italia |
---|---|
Nettovekt | 2 |
Drenet vekt i KILO | 2 |
Enhet | KILO |
Antall pr. kolli | 4 |
EAN-nummer | 2328049800008 |
Oppbevares på kjøl | Ja |
Allergentyper | Melk og melkbaserte produkter (inkludert laktose) |
---|---|
Allergener | Ja |
Energi (Kj/100g) | 1671 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 402 |
Fett | 30 |
Hvorav mettede fettsyrer | 20 |
Karbohydrater | 0 |
Hvorav sukkerarter | 0 |
Protein | 32 |
Salt | 1,6 |