Sant'Anna lager økologisk parmesan på høyeste kvalitetsnivå. De driver hele produksjonen fra start til slutt – fra åker og melk til meieri og emballasje. Denne Parmigiano Reggiano DOP modnes i minst 24 måneder og har en unik rik og nyansert smak og tekstur. Vant sølv i WCA2021-2022.
Varemerke | Sant'Anna |
---|---|
Produksjonsland | Italia |
Nettovekt | 2,3 |
Enhet | KILO |
Antall pr. kolli | 4 |
Kolli pr. lag | 6 |
Lag pr. pall | 7 |
EAN-nummer | 2328048600005 |
Oppbevares på kjøl | Ja |
Ingredienser | Ingredienser: Mælk, salt, osteløbe (animalsk, fra kalv) |
---|---|
Allergentyper | Melk og melkbaserte produkter (inkludert laktose) |
Allergener | Ja |
Energi (Kj/100g) | 1671 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 404 |
Fett | 30 |
Hvorav mettede fettsyrer | 20 |
Karbohydrater | 0 |
Hvorav sukkerarter | 0 |
Protein | 32 |
Salt | 1,6 |