Sant'Anna lager økologisk parmesan fra øverste hylle. De har til og med gått over til å være fullt selvforsynt gjennom hele sitt produksjonsapparat med bl.a. egne beitemarker og dyr og eget meieri. Deres Parmigiano Reggiano DOP modnes i minst 30 måneder og har en utrolig balanse i smak, samtidig som de ulike nyansene er tydelig fremhevet.
Varemerke | Sant'Anna |
---|---|
Produksjonsland | Italia |
Nettovekt | 2,37 |
Enhet | KILO |
Antall pr. kolli | 4 |
Kolli pr. lag | 6 |
Lag pr. pall | 7 |
EAN-nummer | 2232545023598 |
Oppbevares på kjøl | Ja |
Ingredienser | Upasteurisert kumelk, salt, løpe |
---|---|
Allergentyper | Melk og melkbaserte produkter (inkludert laktose) |
Allergener | Ja |
Energi (Kj/100g) | 1671 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 402 |
Fett | 30 |
Hvorav mettede fettsyrer | 20 |
Karbohydrater | 0 |
Hvorav sukkerarter | 0 |
Protein | 32 |
Salt | 1,6 |