Vår sveitsiske Vacherin Mont-d'Ors er laget av termiseret kumelk fra noen få små produsenter. De lager osten i kobberkar etter eldgamle tradisjoner. Ikke bare melken, men også trebarken som brukes og veden til boksene kommer fra Vacherin Mont d'Or-regionen. Sesongbestemt ost fra midten av september til påske. Overflaten er karakteristisk rynket, med en kremet konsistens og mange smaksnyanser. Lagret i ca. fire uker.
Varemerke | Vacherin Montd'Or |
---|---|
Produksjonsland | Sveits |
Nettovekt | 0,45 |
Enhet | KILO |
Antall pr. kolli | 10 |
EAN-nummer | 2382195100009 |
Oppbevares på kjøl | Ja |
Ingredienser | Termiseret kuMELK, salt, melkesyrekultur, osteløpe |
---|---|
Allergentyper | Melk og melkbaserte produkter (inkludert laktose) |
Allergener | Ja |
Energi (Kj/100g) | 1220 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 294 |
Fett | 24 |
Hvorav mettede fettsyrer | 15 |
Karbohydrater | 0,5 |
Hvorav sukkerarter | 0,1 |
Protein | 19 |
Salt | 1,5 |