Stracco di Capra fra meieriet Gildo Formaggio ligner på mange måter en klassisk Taleggio; produksjonsmetoden er stort sett den samme, men i stedet for kumelk brukes her geitemelk. Stracco di Capra har en aldringsperiode på rundt 35 dager - kortere enn en klassisk Taleggio - teksturen er myk og kremet og smaken mild og melkeaktig med tydelige hint av geitemelk.
Varemerke | Gildo Formaggi |
---|---|
Produksjonsland | Italia |
Nettovekt | 2 |
Enhet | KILO |
Antall pr. kolli | 4 |
Kolli pr. lag | 7 |
Lag pr. pall | 8 |
EAN-nummer | 92257163000007 |
Oppbevares på kjøl | Ja |
Ingredienser | Pasteuriseret gedeMÆLK, salt, osteløbe |
---|---|
Allergentyper | Melk og melkbaserte produkter (inkludert laktose) |
Allergener | Ja |
Energi (Kj/100g) | 1299 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 314 |
Fett | 29 |
Hvorav mettede fettsyrer | 19 |
Karbohydrater | 0 |
Hvorav sukkerarter | 0 |
Protein | 18 |
Salt | 1,6 |