Capperi all'aceto di vino fra Italiana Capers Sud på den lille vulkanøya Lipari utenfor Sicilia. De små blomsterknoppene fra kapersbusken får sitte lenger før de plukkes, noe som er med på å gi dem en fin floral undertone i smaken. Etter plukking tørkes de før de konserveres i vineddik. Kan med fordel skylles før bruk. Drenert vekt 400 g.
Produksjonsland | Italia |
---|---|
Nettovekt | 0,7 |
Drenet vekt i KILO | 0,4 |
Enhet | Stk. |
Antall pr. kolli | 6 |
Kolli pr. lag | 21 |
Lag pr. pall | 5 |
EAN-nummer | 8005363077104 |
Oppbevares på kjøl | Nei |
Ingredienser | Ingredienser: Kapersfrugt, vinedikke, vand, salt. |
---|---|
Allergener | Nei |
Energi (Kj/100g) | 131 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 31 |
Fett | 0,6 |
Hvorav mettede fettsyrer | 0,3 |
Karbohydrater | 3 |
Hvorav sukkerarter | 0,5 |
Protein | 2 |
Salt | 11 |