Salame Napoli er en grovhakket salami med opprinnelse i Campania-regionen og sterkt assosiert med det sørvestlige Italia med Napoli som hovedstad. Den har modnet i min. 2 måneder og har en søt, ren kjøttsmak og en karakteristisk intens aroma. Den har et fint preg av røyk og lav syre. Fra IBIS i Busetto i provinsen Parma.
Varemerke | Ibis |
---|---|
Produksjonsland | Italia |
Nettovekt | 2 |
Enhet | KILO |
Antall pr. kolli | 2 |
Kolli pr. lag | 7 |
Lag pr. pall | 10 |
EAN-nummer | 2603150000000 |
Oppbevares på kjøl | Ja |
Ingredienser | Svinekjøtt, salt, druesukker, aromaer, krydder. Antioksidant: E301 natrium askorbat. Konservering: E250 Kaliumnitritt, E252 Natriumnitrat |
---|---|
Allergener | Nei |
Energi (Kj/100g) | 1513 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 365 |
Fett | 31 |
Hvorav mettede fettsyrer | 10 |
Karbohydrater | 0,5 |
Hvorav sukkerarter | 0,5 |
Protein | 21 |
Salt | 3,9 |