Ruliano er en familiebedrift i hjertet av Parma-provinsen, i Riano. Giuseppe og sønnen Daniele fører tilsyn med de 70 000 skinkene som produseres per år. De har blitt kåret til den beste parmaen i verden av kjente matkritikere, inkludert: Edoardo Raspelli. Vi har valgt det beste fra Ruliano-produksjonen, deres DOP modnet på min. 24 måneder Den er forsiktig håndsaltet og smaken er uforglemmelig.
Varemerke | Ruliano |
---|---|
Produksjonsland | Italia |
Nettovekt | 7 |
Enhet | KILO |
Antall pr. kolli | 1 |
Kolli pr. lag | 4 |
Lag pr. pall | 10 |
EAN-nummer | 2101000000000 |
Oppbevares på kjøl | Ja |
Ingredienser | Svinekød, salt |
---|---|
Allergener | Nei |
Energi (Kj/100g) | 1113 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 267 |
Fett | 18 |
Hvorav mettede fettsyrer | 6,1 |
Karbohydrater | 0,5 |
Hvorav sukkerarter | 0 |
Protein | 26 |
Salt | 4,4 |