Lardo fra den naturskjønne dalen Val d'Elsa i Toscana og produsenten Cencini. Lardo er en typisk norditaliensk spesialitet som også omtales som "kokkens hemmelighet". Svinefett krydret med sort pepper, litt hvitløk og aromatiske urter som rosmarin, laurbærblad og salvie, som kan brukes både som smaksforsterker og stekefett eller i sin rene form, i tynne skiver på ristet brød som antipasti .
Varemerke | Cencini |
---|---|
Produksjonsland | Italia |
Nettovekt | 2 |
Enhet | KILO |
Antall pr. kolli | 3 |
Kolli pr. lag | 10 |
Lag pr. pall | 5 |
Oppbevares på kjøl | Ja |
Ingredienser | svinefedt, salt, krydderurter og krydderier, konserveringsmiddel: kaliumnitrat (E252) |
---|---|
Allergener | Nei |
Energi (Kj/100g) | 3202 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 779 |
Fett | 86 |
Hvorav mettede fettsyrer | 33 |
Karbohydrater | 0 |
Hvorav sukkerarter | 0 |
Protein | 1,2 |
Salt | 5,5 |