Salumificio Monteporo ble startet av Pugliesi-brødrene fordi de ønsket å begynne å produsere 'Nduja, en spesialitet som stammer fra landsbyen Spilinga i Monte Poro. Den er nå DOP-merket (beskyttet opprinnelse) og kan kun produseres her. 'Nduja er laget av svinekjøtt fra grisens mage, lår, flanke, kinn og fett som blandes med mild og sterk chili (peperoncino) og lettrøkes i sluttfasen.
Varemerke | Monteporo |
---|---|
Produksjonsland | Italia |
Nettovekt | 0,09 |
Enhet | Stk. |
Antall pr. kolli | 20 |
EAN-nummer | 8034094150039 |
Oppbevares på kjøl | Nei |
Ingredienser | Svinefedt 52 %, svinekød 13 %, sød peber, stærk chilipeber 7,2%, salt, solsikkeolie. |
---|---|
Allergener | Nei |
Energi (Kj/100g) | 2284 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 553 |
Fett | 54 |
Hvorav mettede fettsyrer | 26 |
Karbohydrater | 5 |
Hvorav sukkerarter | 0,7 |
Protein | 11 |
Salt | 3 |