Type 65 French Tradition anbefales blant annet til baguette-baking¨. Er ideell for kald bearbeiding. Mel med 65% udnyttelse av kornet, velegnet til både brød og kaker
Varemerke | Les Moulins |
---|---|
Produksjonsland | Frankrike |
Nettovekt | 25 |
Enhet | Stk. |
Antall pr. kolli | 1 |
Kolli pr. lag | 3 |
Lag pr. pall | 12 |
Oppbevares på kjøl | Nei |
Ingredienser | T65 HVEDEMEL, HVEDEGLUTEN, maltet HVEDEMEL, enzym: alfa-amylase |
---|---|
Allergentyper | Glutenholdige kornprodukter |
Allergener | Ja |
Energi (Kj/100g) | 1470 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 339 |
Fett | 1 |
Hvorav mettede fettsyrer | 0,2 |
Karbohydrater | 67,6 |
Hvorav sukkerarter | 1,5 |
Protein | 14,9 |
Salt | 0,03 |