Pinsa Romana glutenfri, bagt efter en velbevaret opskrift fra Di Marco baseret på majsstivelse. Resultatet er en pinsa af høj kvalitet med en sprød overflade og blødt indre, som bevarer sin sprødhed længe efter bagning. Gluten- og laktosefri samt vegansk.
Varemerke
Romana
Produksjonsland
Italia
Nettovekt
0,25
Enhet
Stk.
Antall pr. kolli
5
Kolli pr. lag
10
Lag pr. pall
15
EAN-nummer
8052862040078
Oppbevares på kjøl
Nei
Ingredienser
Vann, maisstivelse, extra virgin olivenolje, solsikkeolje, maltodextrin, erteprotein, quinoamel, tørket rissurdeig, vegetabilske fibre (fra beter og psyllium), hydroksypropylmetylcellulose, potetstivelse, salt, gjær (S.Cerevisiae), konserveringsmidler: sorbinsyre (E200).
Åpen emballasje skal oppbevares i kjøleskap og brukes innen 2 dager.
Slik forbereder du den ferdigstekte pinsabunnen: Legg ønsket topping på pinsabunnen og stek i forvarmet ovn på 250 °C i ca. 5 minutter