Pinsa Romana Glutenfri 1x250 g

2261Skriv ut
Pinsa Romana glutenfri, bagt efter en velbevaret opskrift fra Di Marco baseret på majsstivelse. Resultatet er en pinsa af høj kvalitet med en sprød overflade og blødt indre, som bevarer sin sprødhed længe efter bagning. Gluten- og laktosefri samt vegansk.
VaremerkeRomana
ProduksjonslandItalia
Nettovekt0,25
EnhetStk.
Antall pr. kolli5
Kolli pr. lag10
Lag pr. pall15
EAN-nummer8052862040078
Oppbevares på kjølNei
IngredienserVann, maisstivelse, extra virgin olivenolje, solsikkeolje, maltodextrin, erteprotein, quinoamel, tørket rissurdeig, vegetabilske fibre (fra beter og psyllium), hydroksypropylmetylcellulose, potetstivelse, salt, gjær (S.Cerevisiae), konserveringsmidler: sorbinsyre (E200). Åpen emballasje skal oppbevares i kjøleskap og brukes innen 2 dager. Slik forbereder du den ferdigstekte pinsabunnen: Legg ønsket topping på pinsabunnen og stek i forvarmet ovn på 250 °C i ca. 5 minutter
AllergenerNei
Energi (Kj/100g)967
Energi (Kcal/100g)230
Fett5,9
Hvorav mettede fettsyrer0,7
Karbohydrater37,3
Hvorav sukkerarter0,4
Protein3
Salt0,98

Andre som kjøpte denne kjøpte også